Dorohoi News Logo

Dorin Alexandrescu : “As dori sa-i pot ajuta pe toti”

Alexandrescu D

Dorin Alexandrescu, Primarul Municipiului Dorohoi luni 28 februarie incepand cu ora 9:00 si-a tinut programul de audiente pentru populatia municipiului cat si al altor peteni.
Pentru audienta de luni, s-au inscris 27 de cereri, dar au fost inregistrate pana la sfarsitul programului de audiente 38 de persoane care au fost primite de primarul Dorohoiului in incercarea rezolvarii pe cat posibil a solicitarilor acestora.

Principalele probleme ridicate au fost legate de nivelul de saracie si disperarea la care au ajuns cetatenii care in lipsa unui loc de munca, oameni care nu mai au cu ce sa-si plateasca cheltuielile zilnice (bani pentru medicamente, pentru a intretine un copil la scoala, pentru plata utilitatilor etc.). Nu mai sunt oameni care vin sa cerseasca ceva, ci sunt oameni onorabili care nu mai au cu ce sa traiasca si isi doresc un loc de munca, nu pomana.
„As dori sa-i pot ajuta pe toti cei care vin si imi cer cate ceva sa fac pentru ei, dar acest lucru este destul de greu de realizat deoarece situatia actuala face ca toti cei care au invatat, au studii  parasesc orasul din cauza lipsei locurilor de munca si raman doar cei care pot presta munca bruta si cei in varsta.”, a declarat pentru Dorohoi News, primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu.

Precizam faptul ca primarul Dorin Alexandrescu acorda audiente la Primaria Dorohoi in fiecare luni incepand cu ora 9:00. Inscrierile pentru aceste audiente se fac la secretariatul Primariei Dorohoi. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web