Dorohoi News Logo

Comunicat de presă : A fost îndeplinită și ultima condiție pentru semnarea proiectului de dezvoltare urbană

Monitorul-oficial

Una dintre ultimele condiţii ce trebuiau îndeplinite pentru semnarea contractului de finanţare având ca obiect dezvoltarea urbană în municipiul Dorohoi a fost îndeplinită. Astfel, în Monitorul Oficial nr. 161 din 07martie 2011, a fost publicată HGR nr.154, prin care s-au corectat dimensiunile unor străzi din municipiu, precum şi valorile de inventar ale acestora.

În calitate de Primar al Dorohoiului, doresc să apreciez mobilizarea tututror factorilor de decizie care au făcut posibilă adoptarea în regim de urgenţă a acestei hotărâri de Guvern, domnului Prefect Cristian Constantin Roman, domnului Preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani Mihai Ţîbuleac, domnului Gheorghe Emacu, Secretar de Stat pentru Comunităţile Locale în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.
Publicarea în Moniotorul Oficial şi implicit intrarea în vigoare a hotărârii de Guvern va fi urmată la data de 15 martie de vizita în teren a experţilor din cadrul Organismului Intermediar apentru Implementarea Programului Operaţional Regional 2007-2013 în Regiunea Nord-Est.

Un raport pozitiv al corpului de experţi va conduce la semnarea contractului de finanţare, ceea ce va însemna o investiţie de peste 7 milioane de euro prin care se vor reabilita 20 de kilometri de drumuri, 40 kilometri de trotuare, precum şi alte lucrări de infrastructură urbană, primar, Dorin Alexandrescu
 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web