Dorohoi News Logo

Dorohoi: Materiale bune de...FURAT!

depozit materiale sinistrati

În urma sesizărilor primite de la anumiţi cetăţeni ai municipiului Dorohoi am întreprins o vizită la depozitul de materiale destinate sinistraţiilor din Dorohoi. Iată ce am găsit!

În zona gării, acolo unde se află depozitate materialele primite de la Guvern de către municipiul Dorohoi pentru persoanele afectate de inundaţii în vara ce a trecut, se produce un fenomen interesant. La aproximativ 9 luni de la teribilele evenimente, depozitul se află într-o stare deplorabilă. Materialele ce ar trebui să servească la construirea unor case, zac în cele mai teribile condiţii. Pachetele de BCA sunt deschise, BCA-urile sfărmate, materialele lemnoase împrăşitiate, iar cărămizile parcă aşteaptă să fi culese. Ce să mai vorbim de pază? Nu am văzut pe nimeni prin împrejurimi care să se preocupe câtuşi de puţin că materialele ar putea aşa, dintr-o dată face picioare şi fugi care şi cum ar apuca. Mai mult, pe marginea drumului poţi să găseşti scânduri ce ca prin magie sunt strânse la un loc şi legate cu sârmă, de parcă şi ar aştepta stăpânii. Care or fi aceia?
Mulţi sinistraţi se plâng că nu au primit ce li se cuvenea de drept în urma repartizării materialelor de construcţii, cu toate acestea se pare că materiale mai erau. Dar pentru cine?
Primăria, cea care ar trebui să se ocupe de securitatea şi ordinea depozitului, cea care ar trebui sa fie ,,câinele de pază" al depozitului şi-a pierdut colţii sau poate ochii i-au fost vrăjiţi de vreo bucăţică minunată de carne. Cine ştie?
Ideea este că materialele respective se pierd şi e păcat, pentru că mai mult ca sigur, ele pot însenina viaţa cuiva în ADEVARATĂ nevoie... (DorohoiNews.ro, Adriana D.)


Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web