Dorohoi News Logo

Alegeri la Curcea Rosie subfiliala Dorohoi cat si la nivelul filialei judetene

Gheras Angelica

La inceputul aceste luni s-au desfasurat in municipiul nostru alegeri la nivelul conducerii Filialei Dorohoi al Crucii Rosii.

Adunarea Generala a subfilialei Crucii Rosii Dorohoi si-au ales oamenii care vor duce mai departe lupta cu saracia acestui oras prin sprijinirea persoanelor fara posibilitati si trecerea de aceasta perioada sumbra cu care se confrunta societatea romaneasca in acesti ani.

Adunarea generala are loc odata la patru ani si are ca obiectiv analiza activitatii subfilialei Dorohoi cat si alegerea biroului si a comitetului. Pentru functia de presedinte a fost o singura propunere si anume actualul presedinte, Gheras Angelica care a fost aleasa cu unanimitate de voturi pentru inca patru ani.

Ca vicepresedinti au fost alesi domnul Ioan Alexa pe probleme de de prim ajutor si pe probleme sociale Alexandra Pecus una dintre voluntarii de frunte a subfilialei Dorohoi, iar ca secretar a fost ales Bogdan Raus tot din echipa de voluntari.

La nivel judetean lucrurile au stat un pic altfel si anume a fost predata stafeta. Ca presedinte a fost aleasa  doamna doctor Simona Bucatariu, aceasta preluand stafeta de la fostul presedinte al Filialei Crucii Rosii Botosani domnul Gheorghe Avram care a condus cu daruire aceasta Filiala timp de doua mandate consecutiv.
De remarcat este si faptul ca dorohoianca Gheras Angelica a fost realeasa cu unanimitate de voturi ca vicepresedinte al Filialei Crucii Rosii Botosani.

„Avem o echipa noua, care deja a trecut prin proba de foc in timpul inundatiilor din vara anului trecut, este o echipa tanara si foarte motivata sa faca treaba, au facut o imagine la nivelul orasului si cu siguranta vom fi mult mai vizibili in continuare. Am incercat tot timpul sa tinem legatura cu autoritatile locale, cu Directia de Asistenta Sociala, cu Primaria, cu Comitetul pentru Situatii de Urgenta si cu celelalte foruri din Administratia Locala in asa fel incat sa stopam anumite fenomene care sunt la nivelul orasului si sigur in programul de activitati pe care le propunem pe cele sapte domenii in care lucram noi, o sa incercam sa facem front comun, sa nu fie nici un aspect care sa ne aduca prejudicii de imagine sau alte aspecte nedorite. Am solicitat domnului primar sa particip in calitate de presedinte al Crucii Rosii la audientele care vor fi pe problemele sociale, sa cunosc in detaliu ce probleme se ridica la fiecare audienta, deoarece sunt lucruri care nu concorda cu realitatea si cu atat mai mult le vom putea gestiona impreuna cat mai corect, tinand cont ca sunt persoane care nu isi mentin acelasi punct de vedere atat in fata autoritatilor locale cat si in fata conducerii Crucii Rosii sau al Directiei de Asistenta Sociala si eventual pentru a rezolva unele din probleme pe loc”, a declarat pentru Dorohoi News, presedinte subfiliala Crucii Rosii Dorohoi, Gheras Angelica. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web