Dorohoi News Logo

O tânără a ajuns la spital după o ciocnire violentă între două mașini pe un drum din județ - FOTO

Accident_1

Accident rutier grav produs vineri dimineață, 26 februarie 2021, pe DJ 207 N din județul Botoșani. O persoană este încarcerată, după ce mașina în care se află s-a izbit violent în șanț. Accidentul a avut loc pe drumul dinspre Cristești spre Orăşeni Deal, când două autoturisme, un Audi condus de tânăra de 20 de ani şi un Ford condus de un tânăr de 20 ani, s-au angajat în depăşirea unui autoturism care era staţionat.

Din primele informații, în timpul efectuării manevrei au intrat în coliziune unul cu celălalt, ulterior autoturismul marca Audi, condus de tânăra de 20 de ani a intrat într-um cap de pod.

La fața locului s-au deplasat pompierii ISU cu o autospecială de descarcerare, una cu apă și spumă și o ambulanță de terapie intensivă mobilă SMURD. 

Tânăra de 20 ani a fost scoasă din autoturism de către pompieri și preluată de echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD. Era conștientă și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pompierii au intervenit și pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriei.

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web