Dorohoi News Logo

Accident deosebit de grav la ieșirea din Dorohoi! Două persoane au decedat și alte patru au ajuns la spital - FOTO

Accident Dorohoi_09

Grav accident rutier produs joi, 15 aprilie 2021, la ieșirea din municipiul Dorohoi spre Suceava. Două persoane au murit și alte patru au fost rănite în urma unui accident produs ca urmare a ciocnirii violente dintre două mașini.

Un autoturism Lada 110 al cărui șofer care a încercat să facă un viraj la stânga fără să se asigure pe drumul național DN29 A, la ieșirea din Dorohoi spre Suceava, a fost lovit puternic de un alt autoturism, Audi, care circula regulamentar.

Impactul a fost devastator. Doi dintre pasagerii din Lada au murit pe loc. Victimele sunt două femei, una de 54 de ani, și cealaltă de 31 de ani.

La spital au ajuns și șoferul și pasagerul de pe scaunul din dreapta din Audi, dar și un alte două persoane din Lada 110. Trei dintre victime au rămas încarcerate.

La fața locului s-au deplasat  patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi și Botoșani cu o autospecială cu apă și spumă, una de descarcerare, ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD și ambulanta SMURD, dar și două echipaje din Serviciului Județean de Ambulanță.

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web