Dorohoi News Logo

Câinii uneia dintre victimele accidentului de la ieșirea din Dorohoi salvați cu ajutorul pompierilor – FOTO

Caini salvati Dorohoi_15

Una din victimele accidentului petrecut în după amiaza zilei de joi, 15 aprilie 2021, Dana G. în vârstă de 54 ani, locuia singură și nu avea rude sau aparținători. Aceasta locuia într-un apartament situat la etajul 1, într-un bloc de pe strada Poștei din Dorohoi. În apartament aceasta avea și doi câini, care au rămas fără supraveghere după dispariția bruscă a proprietarei.

Poliția Locală Dorohoi a aflat de acest fapt în seara zilei de joi, 15 aprilie 2021, și a demarat procedurile pentru a scoate cei doi câini aflați în îngrijirea persoanei decedate. Demersurile s-au concretizat în dimineața zilei de vineri, 16 aprilie 2021, când la fața locului s-au deplasat reprezentanții Poliției Locale și Poliției Municipale, împreună cu un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi. 

Pompierii a intervenit prin balconul apartamentului situat la etajul 1 și i-au scos pe cei doi câini care au fost preluați de o asociație cu profil de protecție a animalelor.

„Noi am aflat despre acest caz și am solicitat sprijinul Poliției naționale pentru a putea scoate în mod legal cei doi câini din apartament. Lucrurile s-au concretizat în această dimineață (n.r. 16 aprilie 2021), câinii fiind acum în siguranță.”, a declarat Angelica Gheras, polițist local în cadrul Poliției Locale Dorohoi. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web