Dorohoi News Logo

Polițiștii rutieri au stabilit cauzele accidentului produs în această dimineață

3

Polițiștii rutieri au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe Drumul Național DN 29C, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. 

Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului a stabilit următoarea situație de fapt:

Un tânăr de 22 de ani, din orașul Bucecea, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Drumul Național DN 29 C, direcția de deplasare dinspre Bucecea înspre localitatea Călinești, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, împrejurare în care părăsește partea carosabilă, impactează trei arbori de pe zona de siguranță din partea stângă a direcției sale de deplasare, după care revine și se oprește pe mijlocul drumului.
  
În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto și al unui tânăr de 21 de ani, din comuna Hănțești, județul Suceava, pasager în autoturism pe locul din dreapta față. De asemenea, un alt tânăr de 28 de ani, din județul Olt, aflat pe bancheta din spate a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web