Dorohoi News Logo

IBĂNEȘTI - Excursie pentru copiii merituoși - FOTO

Poza 1
Tradiţionala excursie a premianţilor, oferită celor mai merituoşi elevi ai școlilor din Ibănești, a fost organizată și în acest an.
 
În dimineața zilei de marți, 7iulie 2021, un grup de 50 de elevi a plecat într-o excursie de o zi, pentru a vizita unul dintre cele mai mari și însemnate orașe ale României, Iași. Copii au petrecut câteva ore de vacanța, alături de colegi și profesori, în cel mai plăcut mod. Aceștia au vizitat Palatul Culturii din Iași, Zona de Agrement Hamak, Grădina Botanică și alte obiective turistice regăsite în fosta capitală a României. 
 
Ca în fiecare an, excursia premianţilor a fost organizată de Primăria Comunei Ibănești, sub îndrumarea domnului Primar, Romică Magopeț.
 
După o călătorie interesantă, în locuri pline de istorie şi de o frumuseţe rară, cei 50 de elevi s-au întors la Ibănești, relaxaţi, veseli, mai bogaţi spiritual şi hotărâţi să învăţe cel puţin la fel de bine şi în anul şcolar ce va urma, pentru a merge din nou, într-o altă excursie a premianţilor, în alte locuri deosebite din România.
 
„Încheierea anului școlar a fost marcată în comuna noastră printr-o serie de activități dar și printr-o excursie pe care o organizăm anual copiilor cu merite deosebite la învățătură. Copiii s-au simțit minunat, au vizitat foarte multe locuri noi învățând astfel istorie, biologie, cultură și tradiție. Este important ca activitățile alese să aibă pe lângă partea educativă și o latură distractivă și informală. Văzând zambete pe chipul fiecărui copil, pentru mine a fost pe deplin o zi fericită și împlinită! În final, doresc să vă spun că educația este una dintre cele mai de preț valori pe care omul le dobândește de-a lungul vieții, astfel încât, dragi copii, nu încetați să învățați! Este important să știți că eu vă voi fi alături în permanență pentru a vă călăuzi pașii pe drumul cunoașterii, fiind conștient că aveți nevoie de dragoste, înțelegere, bunătate, respect și bunăvoință.” a afirmat Primarul Comunei Ibănești, Romică Magopeț.
local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web