Dorohoi News Logo

Botoșănean amendat după ce a reclamat dispariția mamei sale care era decedată

apel-de-urgenta

Miercuri 7 iulie, un bărbat, din municipiul Botoșani a alertat în mod nejustificat organele de poliție, pentru a reclama dispariția mamei sale, în vârstă de 81 de ani.

La data de 07 iulie 2021, Poliția municipiului Botoșani a fost sesizată de către un bărbat din municipiul Botoșani, cu privire la faptul că mama sa – COPINSCHI MARIA, de 81 de ani, din municipiul Botoșani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, în ziua de 06 iulie a.c. și nu a mai revenit.

În vederea depistării femeii, polițiștii de investigații criminale au demarat activități operative specifice în cazul dispariției de persoane, semnalmentele persoanei reclamate ca dispărută fiind comunicate inclusiv mass-media.

În urma tuturor investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în fapt, femeia este decedată din data de 30.06.2021 și respectiv înhumată, neexistând prin urmare niciun temei pentru sesizarea dispariției acesteia.

Precizăm că în cauză nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului femeii.

În contextul de mai sus, față de reclamant a fost dispusă măsura sancționării contravenționale pentru alertarea nejustificată a poliției, în conformitate cu prevederile Legii nr.61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web