Dorohoi News Logo

Mai multe persoane au fost evacuate după ce un apartament din Botoșani a luat foc - FOTO

Incendiu apartament_1

Un apartament din Botoșani a fost cuprins de flăcări în noaptea de vineri spre sâmbătă, 17 iulie 2021. Mai multe persoane au fost evacuate. Printre acestea se numără și copii. 

Pompierii botoșăneni au fost solicitați sa intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într - un apartament situat la etajul 3 al unui bloc de pe strada Aleea Primaverii din municipiul Botoșani. 

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Botoșani, trei autospeciale cu apă și spumă, autoplatforma de lucru la înălțime și o ambulanță SMURD. La sosirea forțelor de intervenție, ardeau cu flacără și degajari mari de fum mai multe materiale depozitate în balcon, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întregul apartament. 

Au fost evacuate cinci persoane, dintre care doi copii de la etajul IV. Ceilalți locatari s-au autoevacuat. Nu au existat persoane care sa aibă nevoie de îngrijiri medicale.

În momentul izbucnirii incendiului, proprietarul era în casa. Dormea. A fost trezit de vecini.
O femeie a suferit un atac de panica și primește îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul SAJ.
La fața locului a ajuns și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanta Botoşani.

Intervenția este una de durată. Sunt multe materiale depozitate în apartament. Intervenția a fost finalizata la 2.30. Cauza probabilă, fumat în locuri nepermise.

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web