Dorohoi News Logo

In memoriam Ghiorghi Rotaru...

comemorare

Primăria municipiului Dorohoi, prin dl primar Dorin Alexandrescu transmite un pios omagiu în memoria celui care a fost Ghiorghi Rotaru - reputatul patron al reţelei de magazine Pro Casa, ctitorul principal al Bisericii „Sfântul Ilie” din Dealu Mare şi fondatorul echipei de fotbal ACS INTER DOROHOI cu care a înregistrat rezultate performante pentru municipiul nostru.

Ziua de 13 ianuarie va rămâne în amintirea noastră drept una din cele mai triste pentru că sunt trei ani de când regretăm profund dispariţia unui om cu o aleasă distincţie şi diplomaţie, întemeietor de club sportiv de fotbal şi dezvoltator al fotbalului dorohoian, care ne-a onorat cu prietenia sa de-a lungul timpului... trei ani de când preţuim împreună cu iubitorii sportului „Memorialul de fotbal Ghiorghi Rotaru”, o activitate pe care a îmbrățișat-o până în ultima clipă.

Se spune că atunci când pierdem pe cineva drag pe pământ, câştigăm un înger în cer care veghează asupra noastră. De aceea, suntem onoraţi că te-am cunoscut şi te vom purta mereu în suflet, Ghiorghi Rotaru!

Suntem alături de Marius Rotaru, care duce mai departe pasiunea regretatului său tată asigurând continuitatea activităţii sportive a clubului de fotbal ACS INTER DOROHOI!

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web