Dorohoi News Logo

Accident la Dorohoi! O mașină s-a oprit în peretele unei case de pe strada Calea Plevnei - FOTO

Accident Dorohoi_01

Un accident rutier a avut loc în marți, 18 ianuarie 2022, în jurul orei 17:00, pe Calea Plevnei din Dorohoi.

Din primele informații, se pare că șoferul unui autoturism se deplasa pe strada Calea Plevnei, iar într-o curbă la stânga, acesta a ieșit de pe carosabil și s-a oprit în peretele unei case. Accidentul s-a petrecut în apropiere de intersecția străzii Calea Plevnei cu strada Vasile Teleagă și cu strada Oborul Nou. În urma impactului, a rezultat rănirea șoferului, un bărbat din Dorohoi, care se afla singur în mașină.

La fața locului a ajuns o ambulanță ce a preluat șoferul, care a suferit traumatisme la nivelul feței și l-a transportat la Spitalul Municipal Dorohoi pentru îngrijiri medicale de specialitate și investigații suplimentare. Totodată, la locul accidentului a ajuns și polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi, care au demarat cercetările.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor exacte ale producerii accidentului și aplicarea măsurilor procedurale. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web