Dorohoi News Logo

Tragedie în Broscăuți! Bărbat găsit fără suflare pe un teren agricol de la marginea localității

Politia

Tragedie într-o comună din județul Botoșani, unde un bărbat a fost găsit mort pe un câmp, după ce ar fi încercat să scape de niște câini care îl încolțiseră. Nenorocirea a avut loc, în noaptea de luni spre marți, în localitatea Broscăuți. Bărbatul de 54 de ani a fost găsit fără suflare pe un teren agricol de la marginea localității, după ce ar fi fost fugărit de o haită de câini.

Botoșăneanul avea mai multe urme de mușcături pe corp, iar pantalonii rupți. Pantofii acestuia au fost găsiți, de asemenea, în zonă aceștia având urme de colți canini. Potrivit anchetatorilor, primele concluzii arată că bărbatul ar fi fugit de câini, a călcat strâmb, și-a rupt piciorul, suferind o fractură deschisă în două locuri. El a căzut pe câmp, la mică distanță de casele de la marginea satului, însă nu a mai putut merge pentru a cere ajutor, potrivit de botosaninews.

Moartea sa a survenit ca urma a hemoragiei, dar și a șocului hipotermic. Trupul neînsuflețit a fost ridicat de medicii legiști pentru efectuarea necropsiei, iar polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru „ucidere din culpă”.

„Facem cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Delia Nenișcu.

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web