Dorohoi News Logo

Accident în Dorohoi! Carambol într-o parcare după ce o mașină a fost scăpată de sub control - FOTO

Accident Dorohoi_06

Un accident a avut loc sâmbătă, 23 iulie 2022, pe Bulevardul Victoriei din municipiul Dorohoi, în parcarea aflată vis-a-vis de Braseria Eden.

Din primele informații, se pare că P.N., în vârstă de 72 de ani, șoferul unui autoturism Ford a pirdut controlul volanului și a intrat în impact cu patru mașini parcate. Potrivit martorilor, șoferul și-a pierdut cunoștința din cauze încă neelucidate și nu a mai putut controla mașina. În urma impactului, au rezultat două victime, respectiv șoferul autoturismului Ford, care a suferit multiple fracturi costale și pasagera din dreapta, soția acestuia, care a suferit o fractură de piramidă nazală.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță din cadrul SJA care a preluat cele două victime și le-a transportat la spital pentru investigații suplimentare. La locul accidentului au ajuns și două echipaje de poliție care au început cercetările. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte a producerii accidentului și aplicarea măsurilor procedurale. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web