Dorohoi News Logo

Teribilism pe o stradă din Dorohoi! O mașină scăpată de sub control s-a răsturnat pe carosabil - FOTO

Accident Dorohoi_09

Pompierii Detașamentului Dorohoi au fost solicitați luni, 25 iulie 2022, în jurul orei 21:15, pentru a înlătura pericolul de explozie după ce un autoturism a părăsit partea carosabilă și a rupt o țeavă de gaz.

Incidentul a avut loc pe strada George Enescu din municipiul Dorohoi. La fața locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială cu apă și spumă, un echipaj SMURD, o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani, un echipaj de jandarmi, mai multe echipaje din cadrul Poliției Municipale Dorohoi și un echipaj din cadrul DelGaz Grid.

Din primele informații, se pare că un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Brăești, șoferul unui autoturism Audi, a intrat într-o depășire și a pierdut controlul volanului. Mașina a intrat pe trotuar unde a rulat mai mulți zeci de metri, a trecut razant pe lângă un stâlp de beton, a distrus un gard din fier și s-a răsturnat după impactul cu o poartă. În impact a fost ruptă și o țeavă de gaz, fapt pentru care a fost nevoie de intervenția distribuitorului de gaze naturale.

Ajunși la fața locului, pompierii l-au găsit pe tânărul șofer în exteriorul mașinii, fiind scos de localnicii din zonă. Deoarece au fost indentificate scurgeri de gaz, pompierii au deconectat bornele bateriei pentru a preveni o explozie, au balizat zona și au îndepărtat persoanele la o distanță sigură.

Șoferul a fost preluat și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii urmează să stabilească cauzele exacte ale producerii accidentului pentru aplicarea măsurilor procedurale. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web