Dorohoi News Logo

Caz șocant în județul Botoșani! Un bărbat a fost găsit decapitat în propria curte

Criminalisti_1

O crimă îngrozitoare a fost înregistrată sâmbătă, 21 ianuarie 2023, într-o localitate din judeţul Botoşani. Un bărbat a fost decapitat, iar cadavrul acestuia a fost abandonat în curtea casei sale. Crima s-a produs în localitatea Călăraşi, victima fiind descoperită sâmbătă de unul dintre vecini, care a sunat la 112.

Botoşăneanul decedat este în vârstă de 54 de ani și locuia singur în locuinţa din zona centrală a localităţii Călăraşi. Bărbatul, tată a doi copii, a fost abandonat de soţie, iar localnicii spun că în ultima perioadă începuse să consume alcool.

Este posibil ca el să fi băut alături de un consătean şi să fi avut cu acesta nişte discuţii contradictorii cu acesta, iar asta l-a fi determinat pe celălalt să îl ucidă. Capul victimei a fost pur şi simplu tăiat, el fiind găsit la distanţă de corp, potrivit botosaninews.ro.

Mai multe echipaje de poliţie au ajuns la faţa locului pentru a-l căuta pe autor. Oamenii legii au un cerc restrâns de suspecţi, ceea ce înseamnă că ucigaşul ar putea fi găsit în scurt timp.

Ancheta în acest caz a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web