Dorohoi News Logo

Garsonieră din Botoșani cuprinsă de flăcări. Tânăr ajuns la spital în stare gravă - FOTO

Incendiu_1

Un tânăr, în vârstă de 29 de ani, a ajuns la spital în stare gravă după ce garsoniera unde locuia a fost cuprinsă de flăcări.

S-a întâmplat în seara zilei de miercuri, 22 martie 2023, la etajul al IV - lea al unui bloc de pe strada Aleea Crizantemelor din municipiul Botoșani. Alarma a fost dată puțin înainte de ora 20.00.

La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, dar și un echipaj SJA. Aceștia au constatat că ardeau mocnit bunurile din interiorul garsonierei, iar proprietarul era căzut în baie, inconștient. Scos din interior de pompieri, acesta a fost preluat de paramedicii SMURD. Ulterior, tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Incendiul a fost stins în limitele găsite. Nu s-a impus evacuarea altor locatari.  Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de o țigară nestinsă, care a căzut peste materiale combustibile. Intervenția a fost îngreunată din cauza autoturismelor care erau parcate pe căile de acces.

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web