Dorohoi News Logo

Accident în Dealu Mare, Dorohoi! Femeie ajunsă la spital după impactul dintre o mașină și un TIR - FOTO

Accident Dealu Mare_08

Un accident de circulație a avut loc miercuri, 22 martie 2023, în jurul orei 19:00, pe DN 29B, în localitatea Dealu Mare, Dorohoi.

Din primele informații, se pare că șoferul unui autoturism Peugeot se deplasa de pe un drum secundar, către DN 29B. La intersecția cu drumul național, șoferul a pătruns pe banda de circulație, fără să observe faptul că un TIR de transport cereale se afla pe acea bandă de circulație, acesta fiind angajat într-o depășire. Șoferul TIR-ului a frânat, dar nu a reușit să evite impactul cu autoturismul Peugeot. În urma impactului a rezultat o victimă, o femeie care era pasager în autoturismul Peugeot.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție, două echipaje de pompieri și o ambulanță din cadrul SJA care a preluat victima și au transportat-o la spital. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului și aplicarea măsurilor procedurale.

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web