Dorohoi News Logo

Consultări cu tinerii din județul BOTOȘANI în cadrul proiectului „Tinerii și Fundațiile Județene pentru Tineret”

Photo 1

FUNDAȚIA JUDEȚEANĂ PENTRU TINERET BOTOȘANI, alături de Fundația Națională pentru Tineret și Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, dau startul consultărilor cu tinerii din județul BOTOȘANI în cadrul proiectului „Tinerii și Fundațiile Județene pentru Tineret”, finanțat în cadrul programului ERASMUS +. 

Consultarea va avea loc în perioada 25-27 Martie 2023, la Fundația Județeana pentru Tineret Botoșani-Centrul de Tineret Botoșani, Blvd. Mihai Eminescu 48 (acces pe la Receptia Hostel Tineret), timp de 3 zile tinerii participanți vor avea ocazia de a identifica și explora nevoile lor din comunitate, dar de a propune soluții la acestea. Mai mult, pentru a reuși cu adevărat să își facă vocea auzită, în cea de a treia zi din cadrul activității, tinerii vor sta față în față cu reprezentanții autorităților publice locale astfel încât, împreună să găsească răspunsuri la nevoile colectate și să le dezbată.

Participarea în cadrul sesiunii de consultare este gratuită, fiind deschisă tuturor tinerilor cu vârste cuprinse între 15 și 30 de ani, ce locuiesc în Județul Botoșani. Formularul de înscriere, precum și mai multe detalii pot fi regăsite la următorul linkhttps://forms.office.com/e/EWJMvPt5mi.
  
Totodată, prin această activitate, urmărim să contribuim la îndeplinirea obiectivelor Anului European al Tineretului în România, sprijinind tinerii, inclusiv prin activități pentru tineret, în special tinerii cu mai puține oportunități, din medii defavorizate și diverse sau care aparțin unor grupuri vulnerabile și marginalizate, pentru a dobândi cunoștințe și competențe relevante și pentru a deveni astfel cetățeni activi și implicați, inspirați de un sentiment european de apartenență.

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web