Dorohoi News Logo

Misiuni de asigurare a ordinii publice executate de jandarmi

jandarmi

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani vor executa în zilele de sâmbătă, duminică şi luni (11-13.06.2011) misiuni de asigurare a ordinii publice în localităţi din judeţ, cu ocazia desfăşurării unor manifestări cultural-artistice şi sportive.
          
Sâmbătă, 11.06.ac.  jandarmi din cadrul I.J.J. Botoşani vor asigura ordinea publică în municipiul Botoşani, la poligonul A.C.R, pe timpul desfăşurării concursului de raliu pentru amatori, organizat de ,,Auto Green Club”.
          
Duminică, 12.06.2011, un echipaj de jandarmi, va asigura ordinea publică în municipiul Dorohoi cu ocazia desfăşurării meciului de fotbal, dintre echipele F.C.M. Dorohoi şi C.S. Dorohoi, iar un alt echipaj de jandarmi va veghea la buna desfăşurarea a manifestărilor cultural-artistice care vor avea loc în localitatea Călăraşi cu ocazia sărbătoririi ,,zilelor comunei”.
          
În perioada 11-13.06, echipaje mixte (poliţist-jandarm) vor executa misiuni de ordine publică în scopul prevenirii producerii unor fapte antisociale în mai multe localităţi din mediul rural :  Roma,  Nicşeni, Vârful-Câmpului, Vorona, Corni, Mesteacăn, Truşeşti, Albeşti, Todireni, Cândeşti, Mihăileni, Şendriceni; Ibăneşti, Pomârla.  (DorohoiNews.ro)     

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web