Dorohoi News Logo

Cinci locuri alocate de MApN la Centrul de Instruire pentru Muzici Militare pentru nevoile Jandarmeriei

1

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 5 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de formare a subofițerilor - învățământ cu frecvență având durata de un an.

Înscrierea candidaţilor se poate face până pe data de 19 mai 2023, de luni până duminică, între orele 08.00 - 16.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani din municipiul Botoșani, str. I.C. Brătianu, nr. 110-112, jud. Botoşani.

Toate informațiile necesare candidaților privind înscrierea, condițiile legale, criteriile specifice, desfășurarea probelor de concurs și documentele necesare sunt postate pe site-ul inspectoratului - www.jandarmeriabotosani.ro, secțiunea Carieră – „Anunț privind recrutarea candidaților în vederea participării la concursurile de admitere organizate în anul 2023 la instituțiile de învățământ din structura Ministerului Apărării Naționale și care pregătesc personal pentru nevoile Ministerul Afacerilor Interne" - 21.04.2023, precum și în Erata la anunț, postată în secțiunea „Carieră” pe data de 27.04.2023.

Elevii din clasele terminale, ce urmează să susțină examenul național de bacalaureat, se pot înscrie la concursurile de admitere, sesiunea iulie - august, precizate în anunț și erată.

Recomandăm celor interesați să citească cu atenție anunțul de concurs și erata, iar în cazul în care au nelămuriri să apeleze numărul de telefon 0231/511533 (interior 24527).

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web