Dorohoi News Logo

Copiii din orașul Săveni s-au întâlnit cu pompierii botoșăneni - FOTO

Pompieri_03

Pompierii botoșăneni s-au întâlnit, marți, 30 mai 2023, cu copiii din orașul Săveni, pentru a sărbători, împreună, Ziua Internațională a Copilului.

În cele câteva ore petrecute împreună, în Complexul Sportiv din oraș, au învățat unii de la alții. Salvatorii le-au împărtășit cunoștințele pe care le dețin și care, cu siguranță, îi vor ajuta să prevină sau să facă față situațiilor critice, iar cei mici i-au molipsit cu veselie.

Nelipsite au fost și autospeciala de intervenție cu apă și spumă, autospeciala pirotehnică, dar și ambulanța SMURD, deoarece, este cunoscut faptul că cei mici sunt curioși să afle cum funcționează și la ce folosesc accesoriile. De departe, cel mai așteptat moment a fost parcurgerea traseului aplicativ, sub directa coordonare a celui mai renumit salvator, Pompierul Sam. Bucuria de a-și întâlni eroii s-a citit în ochii fiecărui copil.

La final, pompierii au oferit materiale de informare preventivă din cadrul campaniilor naționale „R.I.S.C - Renunță, Improvizațiile sunt Catastrofale” și „Ai grijă la cea mai mare grijă: siguranța copilului tău”.

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web