Dorohoi News Logo

Parcul Polonic de la marginea municipiului Dorohoi a fost inaugurat de autoritățile locale - FOTO

Parcul Polonic_11

Parcul Polonic a fost inaugurat de autoritățile locale din Dorohoi marți, 30 mai 2023, cu ocazia începerii manifestărilor prilejuite de Ziua Internațională a Copilului.

La tăierea panglicii au participat: Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi, Cristian Dogaru, viceprimarul municipioului Dorohoi, consilieri locali, angajați ai Primăriei Dorohoi, reprezentantul constructorului și mai mulți dorohoieni, dornici să descopere oaza de la marginea orașului.

Locul de joacă pentru copii, care ieri era un teren abandonat, degradat și cu vegetaţie crescută haotic, este astăzi, un labirint verde şi un loc de joacă special amenajat, face parte dintr-un obiectiv de investiţii realizat cu fonduri europene şi locale în valoare de peste 16 milioane de lei.

Parcul Polonic este destinat atât copiilor, cât şi adulţilor iubitori de natură, iar agrementul şi odihna în acest cadru va fi o adevărată desfătare pentru toți cei care vor îl vor alege pentru a-şi petrece timpul liber.

„Acest parc întregește zona de agrement de care se vor bucura toți dorohoienii. Aceasta va începe de la piscină, va continua cu parcul, scena, locul de joacă, skatepark-ul, iazul cu locul de promenadă și se va finaliza cu pistele de bicicliști și locurile de grătare. Rog pe întreprinzătorii privați să contacteze Primăria Dorohoi pentru a vedea ce parteneriate reușim să facem, casă aducem în zonă diferite activități și locații pentru alimentație publică. Mă bucur foarte mult că municipiul Dorohoi se înnoiește cu această zonă.”, a declarat Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web