Dorohoi News Logo

Viitorii campioni ai Dorohoiului au defilat și au fost premiați în cadrul Paradei micilor fotbaliști - FOTO

Parada micilor fotbalisti_35

Un lucru este cert: sănătatea primează, însă este amenințată de confortul oferit de era în care trăim. Un stil de viață activ în rândul copiilor este primul pas către orientarea acestora spre un drum atât al echilibrului, cât și al performanței atunci când vorbim despre sport.

Cu ocazia celebrării Zilei Copilului, Primăria Municipiului Dorohoi a organizat joi, 1 iunie 2023, în colaborare cu Clubul Juniorilor Dorohoi, a III-a ediție a Paradei micilor fotbaliști. Conform spuselor domnului Caletcă Florin, Președintele Clubului Juniorilor Dorohoi, la activitate au participat peste 300 de copii din cadrul școlilor și liceelor din municipiul Dorohoi, cărora li s-au alăturat cu entuziasm, cluburile private din oraș (Juniorul Dorohoi, Inter Dorohoi, Viitorul Dorohoi), cât și din alte orașe (Artys Botoșani și Inter Iași).

Parada a avut ca punct de plecare supermarketul Penny, fiind acompaniată de fanfara de la Vorona, coordonată de prof. Sergiu Dascălu. Sute de tineri îmbrăcați în uniformele echipelor din care fac parte, debordanți de energie și pasiune, au luat la pas bulevardul municipiului Dorohoi, ajungând în final la Primărie, unde domnul primar ing. Dorin Alexandrescu a premiat fiecare copil în parte.

În urma activităților și campionatelor sportive desfășurate, toți copiii participanți și-au afirmat statutul de învingători, de campioni desăvârșiți. Municipiul Dorohoi, oraș promotor al sportului și al sănătății, îi încurajează pe tineri să se implice în astfel de activități dinamice și are drept obiectiv organizarea Paradei micilor fotbaliști în fiecare an.

Din dorința de a îi stimula și răsplăti pe toți copiii participanți, anul acesta evenimentul a fost sponsorizat de către Pro Casa și alți oameni cu suflet mare, astfel fiecare mic campion a primit câte o diplomă, o medalie și un pachet cu dulciuri. Pasiunea pentru sport și dorința de a face performanță primează, și de această dată, în rândul tinerilor din Dorohoi. (Teodora F.)

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web