Dorohoi News Logo

„Sănătate prin mișcare” - concurs - traseu aplicativ pentru copii organizat cu ocazia zilei de 1 iunie - FOTO

Sanatate prin miscare_08

Se spune că fiecare vârstă are farmecul ei, dar că vârsta copilăriei este minunată și o păstrăm în suflet pentru tot restul vieții.

Din acest motiv, am pregătit în această după-amiaza zilei de 1 iunie 2023 un concurs - traseu aplicativ pentru copii, împreună cu Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Botoșani.

Dacă ne-a bucurat ceva, cu siguranță a fost numărul mare de copii care s-a înscris la cele două categorii de vârstă, emoția pe care ne-au transmis-o și nouă, precum și competitivitatea de care au dat dovadă, în pofida soarelui arzător.

Peste 100 de copii au parcurs integral traseul, dând dovadă de o determinare extraordinară, iar cei mai buni dintre ei au fost premiați la sfârșitul concursului.

Premiile au fost o surpriză plăcută pentru câștigători și au constat în căști wireless pentru locul III, smartwatch pentru locul II și tabletă pentru ocupanții locului I.

Ne dorim să repetăm această experiență plăcută și anul viitor, având în vedere succesul acestei ediții a concursului SĂNĂTATE PRIN MIȘCARE.

La mulți ani, copii!

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web