Dorohoi News Logo

Dorohoi – orașul tuturor posibilităților

OCHIUL SOACREI

Nu de mult timp am fost contactati pe adresa redacției Dorohoi News de catre un cititor care se interesa daca mai este valabila solicitarea noastra, prin care informam cititorii: Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la Tel: 0740711811 sau Email: [email protected].

 

Am raspuns acestuia ca suntem o publicatie online independenta si indiscreta asteptand sa primim materialul, pe care il supunem dezbaterii publice acelor care vor sa isi exprime o parere.

 

Mentionam faptul ca acest dorohoian doreste sa ramana anonim intrucat isi aminteste cu nostalgie emisiunea TV difuzata pe postul local, cand Prof. Ignat Corneliu prezenta telespectatorilor rubrica “OCHIUL SOACREI”.

 

Va prezentam foto si textul original asa cum am l-am primit si noi: “A aparut in orasul nostru un semn de circulatie pe care nu il cunosc. Este ceva asemanator dar acesta despre care va vorbesc este ceva cu totul si cu totul special. In mod normal sageata neagra trebuia sa fie acoperita de culoarea rosie care semnifica INTERZIS, in cazul nostru INTERZIS LA DREAPTA. Obligatoriu la dreapra nu poate fi deoarece trebuia o sageata alba pe un fond albastru. Trebuie sa recunoastem faptul ca daca nu este o greseala umana este un semn de circulatie nou care trebuie facut cunoscut tuturor conducatorilor auto. In speranta ca nu v-am provocat neplaceri astept un raspuns de la organele abilitate”.

 

ȘI NOI AȘTEPTĂM ! – Dorohoi News

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web