Dorohoi News Logo

O problemă care persistă în Dorohoi - Câinii comunitari

caini_Victoriei Dorohoi

Cainii comunitari s-au inmultit peste masura in ultima vreme, ii puteti gasi la orice colt de strada, in mai toate cartierele din Dorohoi.

Copiii in special se afla in pericol datorita patrupedelor care au ajuns sa isi faca un camin in preajma blocurilor. „Poate se trezesc cei de la primarie sa faca ceva,  nu poti iesi din casa de frica lor. Mai rau e ca sar si ziua la copiii care acum sunt in vacanta si stau mai mult pe afara la joaca”, mentioneaza un parinte ingrijorat.

Cetatenii din cartierul Victoriei se tem pentru siguranta copiilor lor si isi doresc ca cineva sa prinda cainii si sa-i duca in adaposturi. ,,Stiti cum sunt copiii, foarte curiosi din fire, unii mai pun mana pe caini si astfel se pot imbolnavi, altii mai merg si isi cumpara cate ceva de la magazinul din zona, dupa care toti cainii se iau dupa ei. Eu, ca parinte sunt ingrijorat, nu se stie niciodata ce gandeste un animal, am vazut atatea cazuri negative la televizor si chiar nu vreau ca si copilul meu sa pateasca asa ceva", a declarat pentru Dorohoi News, un locuitor al cartierului Victoriei din Dorohoi.   
  
Aceeasi problema grava a fost sesizata si in zona dintre Scoala Generala nr.8 „Mihail Kogalniceanu” si Gradinita nr.3.  (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web