Dorohoi News Logo

DRDP Iași: După o zi și o noapte de ninsori abundente, pe toate drumurile naționale din zona Moldovei se circulă în condiții bune

DRDP

După o zi și o noapte de ninsori abundente, în care drumarii au acționat fără întrerupere, în această dimineață pe toate drumurile naționale din zona Moldovei se circulă în bune condiții. 

Pe timpul nopții s-a acționat cu 126 de autoutilaje și s-au răspândit 881 tone de material antiderapant, astfel că în acest moment carosabilul se prezintă umed în toată regiunea, cu unele sectoare de zăpadă frământată în strat de sub 1 cm în zona de munte a județului Suceava (DN 17A, Sadova - Sucevița). 

Se mai înregistrează precipitații sub formă de ninsoare doar în zonele Bicaz, Călugăreni (NT) și Ghimeș (BC), iar temperatura aerului în regiune este cuprinsă între -2 (NT) și +1°C (SV, IS).

Pentru asigurarea circulației, pe drumurile naționale din zona Moldovei sunt în patrulare 80 de utilaje. 

Având în vedere temperaturile relativ scăzute și carosabilul umed, recomandarea pentru conducătorii auto rămâne aceea de a circula cu atenție și cu echiparea autovehiculelor pentru condiții de iarnă.

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web