Dorohoi News Logo

Dorohoiul este reprezentat de grupul Voces la Mamaia Copiilor

Grupul Voces

Grupul Voces va reprezenta Dorohoiul la cea de-a XI-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică pentru Copii şi Adolescenţi "Mamaia Copiilor” care se desfăşoară în perioada 3-10 iulie 2011. În concurs s-au înscris 5 grupuri mari şi 8 grupuri mici care vor urca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa în cele trei zile de concurs. Toţi participanţii au pregătit un calup de prezentare de 30 de secunde în care fiecare copil prezintă ceea ce va interpreta în cadrul festivalului. Încă de la sosire, grupul Voces a avut un program încărcat, urcând aproape zilnic pe scenă pentu repetiţii.

 „Avem parte de o sonorizare extraordinară, regia este asigurată de regizorul care s-a ocupat de marile trupe care au participat la Eurovision, sunetul este unul de excepţie,sunt profesionişti din toate punctele de vedere. Copiii au fost apreciaţi, chiar regizorul de scenă i-a felicitat”, a spus coordonatorul muzical al grupului Voces, Paul Ciprian- Mihai.
          
Grupul Voces va putea fi urmărit în concurs, sâmbătă, 9 iulie 2011 de la ora 21.00 pe TVR1 , iar duminică seară va avea loc Gala Laureaţilor. Coregrafia grupului este asigurată de prof.Constantin Dicu. „Una din piesele pe care le interpretăm este a lui Vasile Şeicaru, chiar zilele acestea am fost vizitaţi de impresarul acestuia care a dorit să îi felicite, impresionat fiind de prestaţia copiilor”,a mai adăugat coordonatorul muzical al grupului. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews
.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web