Dorohoi News Logo

Cele trei victime ale accidentului de la Străteni au fost la un pas de o tragedie. Vezi starea acestora!

Accident_Strateni_06

Cei trei bărbați răniți în accidentul de la Străteni au ajuns la Spitalul Municipal Dorohoi. Aici, medicii i-au diagnosticat cu politraumatisme. Toate cele trei victime au fost stabilizate de medicii dorohoieni și au fost supuse mai multor investigații radiologice și ecografii.

Cel mai grav dintre răniți a fost diagnosticat cu poitraumatism prin accident rutier, traumatism cranian cerebral acut cu plagă scalpată, regiune temporală, teporoparietală, traumatism coloană cervicală și contuzie toracică. Celelalte două victime au fost dignosticate cu poitraumatism prin accident rutier, amândoi au traumatism cranian cerebral, plăgi escoriate faciale și contuzii toracice.

Victimele sunt în continuare în curs de evaluare și se va lua decizia de internare la Spitalul Municipal Dorohoi sau transfer la Spitalul Județean Botoșani după finalizarea investigațiilor. Conform medicilor, nu există risc vital în aces moment, dar aceștia sunt deocamdată rezervați pentru că orice traumatism poate evolua pozitiv sau negativ.

Vă reamintim că vineri, 26 ianuarie 2024, în jurul orei 16:00, a fost anunțat la numărul de urgență 112 un accident produs pe raza localității Străteni, comuna Lozna. La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detașamantului de Pompieri Dorohoi cu o autospecială cu apă și spumă și modul descarcerare, o ambulanță SMURD, două ambulanțe din cadrul SJA Botoșani cu un medic și două echipaje de poliție.

Din câte se mpere, trei bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 33 de ani se deplasau prin localitatea Străteni cu un autoturism Opel. La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un cap de pod.

Polițiștii continuă cercetările la fața locului pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului și aplicarea măsurilor procedurale.

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web