Dorohoi News Logo

Sărbătorirea a 10 ani de activitate a Centrului de Zi pentru Copii, Dumbrăvița! - FOTO

ibanesti 01

Centrele de Zi pentru Copii din comuna Ibănești au fost construite pentru a veni în sprijinul copiilor și al părinților. An de an elevii au beneficiat de serviciile acestor instituții.

Anul acesta s-au împlinit 10 ani de la deschiderea Centrului de Zi pentru Copii din localitatea Dumbrăvița. Acest moment special a fost imortalizat de către copii printr-un program artistic special. Romică Magopeț, primarul comunei Ibănești, a adus mulțumiri și aprecieri doamnelor educatorcare de-a lungul timpului și-au desfășurat activitatea alături de copii. Și-a exprimat prețuirea și recunoașterea pentru meritele excepționale din întreaga activitate didactică a Centrelor de Zi pentru Copii, cât și pentru devotamentul cu care au cultivat prestigiul școlii ibăneștene!

„Bucuria și zâmbetul de pe chipul copiilor au spus tot! Am sărbătorit împreună un moment special, 10 ani frumoși de activitate a Centrului de Zi. Așa cum și voi i-ați trecut pragul, multe alte generații au făcut-o. Țin să  mulțumesc Doamnelor Educator: DOROFTEA VALENTINA, FEDOR RITA, IANOȘ LOREDANA, LAVRIC CAMELIA și ANTONOAIE LOREDANA. Felicitări pentru cariera deosebită, pentru sacrificiul, profesionalismul și munca pusă în slujba Centrelor de Zi! Fără implicarea și iubirea față de copii nimic nu ar fi fost posibil! Numai datorită dumneavoastră am ajuns să sărbătorim astăzi 10 ani de activitate. Profesia de educator nu este una tocmai ușoară, necesită multă răbdare, înțelegere și implicare, iar la temelie are truda și dăruirea necondiționată! Felicitări dragi copii, sunteți foarte talentați!” a spus primarul comunei Ibănești, Romică Magopeț.

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web