Dorohoi News Logo

PNL este în doliu!

lumanare

Partidul Naţional Liberal filiala Botoşani se află în doliu, unul dintre membrii cei mai cunoscuţi şi respectaţi a încetat din viaţa în noaptea de miercuri spre joi la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Este vorba despre ex-senatorul şi ex-preşedintele PNL Botoşani, Dinu Secrieru. Acesta a fost supus unei operaţii de transplant de ficat. Toată procedura a mers bine, însă la numai două luni de la operaţie conform declaraţiilor medicilor, Secrieru a făcut o infecţie aparent minoră, dar care s-a transformat în specticemie.

Toţi PNL-iştii şi toţi oamenii politici din sfera botosăneană şi nu numai îi deplâng moartea: ,,A fost un spirit înnăscut care va rămâne un reper pentru cei care l-au cunoscut", a declarat Cristian Roman, prefectul Botoşaniului, ,,Îmi exprim regretul pentru trecere prematura în nefiinţă a lui Dinu Secrieru!", a declarat Mihai Ţâbuleac, preşedintele Consiliului Judeţean, ,,Pentru PNL trecere în nefiinţă a lui Dinu Secrieu este o mare pierdere!", a declarat Florin Ţurcanu, preşedintele PNL Botoşani.
Înmormântarea este preconizată pentru ziua de sâmbătă. Dumenezeu să-l odihnească! (DorohoiNews.ro)
 
 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web