Dorohoi News Logo

Dorohoienii renunţă anul acesta la concedii

fara bani

Deşi ne aflăm în plin sezon estival, dorohoienii par anul acesta să renunţe la concediile petrecute la mare sau munte la fel ca altădată.

Fie că nu au bani, sunt bolnavi sau lucrează chiar şi în timpul verii, majoritatea locuitorilor îşi vor petrece zilele călduroase acasă. Singurii care par să se abată de la acest program sunt tinerii, elevi sau studenţi, ai căror părinţi sunt plecaţi în alte ţări şi care aşteaptă vizite de la copiii lor. Iată ce au spus câţiva dorohoieni referitor la concediul de anul acesta:

„Sincer să vă spun nu ne permitem să plecăm undeva, avem rate la bănci şi alte cheltuieli. Însă dacă am avea ocazia cu siguranţă am alege muntele.”
„Nu avem planuri de vacanţă pentru că nu avem bani. Am fi vrut să mergem la mare, dar dacă nu ne permitem... Mai avem şi copil mic de care trebuie să ne ocupăm.”
„Sunt pensionat pe caz de boală, nu mi-aş permite niciun fel de vacanţă. În Bulgaria vreau să plec.”

   
Totuşi cei care doresc câteva zile de relaxare pot găsi hoteluri cu preţuri reduse pe malul mării cu 8-10 euro/noapte sau în Bulgaria cu preţuri începând de la 8 euro la hotel de 3 stele. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web