Dorohoi News Logo

Dorohoi: Noi dezbateri în ședința Consiliului Local de joi

Primaria Dorohoi

Joi, 28 iulie anul curent va avea loc o nouă ședință ordinară a Consiliului Local din oraș. Aceasta se va desfășura în incinta Casei Municipale de Cultura Dorohoi, începând cu ora 16:00 și va cuprinde dezbaterea a 25 de proiecte de hotărâre.

Printre cele mai importante proiecte se numără, rectificarea bugetului local pentru anul 2011, aprobarea încetării activității societății SC. Economat SRL, concesionarea unei suprafețe de 38,25 m.p. teren situat în Lt. Olinescu (Curtea Școlii nr.5) ocupat de spațiu comercial, propietatea SC. IFRIM COM SRL, aprobarea condițiilor de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul Poliției Locale, aprobarea funcțiilor publice, a organigramei și a statului de funcții pentru aparatul de specialitate al Primarului Municipiului, completarea listei cu familiile beneficiare de locuință personală prin strămutare în strada Dumbrava Roșie, aprobarea listei de priorități pe anul 2011 a solicitanților de locuință ANL, aprobarea strămutării monumentului „Bustului Walter Mărăcineanu” în Cimitirul Eroilor.

Alte proiecte vizează statutul de funcții la unitățile de învățământ aparținând de Centrul financiar al următoarelor instituții: Grup Școlar „Regina Maria”, Școala „Al. I. Cuza”, Seminarul Teologic, Colegiul Național „Grigore Ghica”, Grădinița nr.6, Grădinițele nr. 7, 9 și 10.
Câte proiecte de hotărâre vor fi aprobate și câte nu, rămâne de văzut joi. (DorohoiNews.ro, Andriana D..)


Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web