Dorohoi News Logo

Jandarmii au verificat stadionul municipal Botoşani

jandarmi

Miercuri, 27.07.a.c., o comisie formată din reprezentanţi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport, F.C. Botoşani şi responsabilul de ordine şi siguranţă al F.C.Botoşani, a executat recunoaşterea şi verificarea stadionului municipal Botoşani pentru a stabili dacă acesta corespunde din punct de vedere al respectării condiţiilor de siguranţă pe timpul desfăşurării meciurilor de fotbal, din liga a II-a, care vor avea loc în sezonul competiţional 2011 – 2012.
Organizatorul competiţiilor sportive a luat la cunoştinţă şi se obligă să respecte prevederile legii nr.4/2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei în sport, în ceea ce priveşte obligaţiile ce îi revin în calitate de organizator.
   
F.C.Botoşani îşi asumă obligaţia de a populariza, prin staţia de amplificare a stadionului, regulile şi obligaţiile spectatorilor la competiţiile sportive.
   
Având în vedere începerea campionatului de fotbal, jandarmii botoşăneni vor avea întâlniri şi cu liderii galeriei locale, pentru a le prezenta acestora obligaţiile ce le revin în conformitate cu prevederile legii nr.4/2008, precum şi sancţiunile pe care le vor atrage prin nerespectarea prevederilor legale.
   
Jandarmii speră ca şi în sezonul competiţional 2011-2012, suporterii botoşăneni să se comporte la fel de civilizat  ca şi până acum şi să-şi încurajeze echipa favorită în limitele fair-play-ului. (DorohoiNews.ro)

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web