Dorohoi News Logo

113 pompieri avansaţi în grad

ISU Botosani

Astăzi, 1 august 2011, a avut loc ceremonia de avansare în grad, la termen, a cadrelor în activitate din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani. Este vorba de 3 ofiţeri şi 110 subofiţeri.

-    cpt. Florin Viţelaru, şeful Serviciului Prevenire, a fost avansat la gradul de maior ;
-    lt. Cristina Nechita, din cadrul Biroului Financiar, a fost avansată la gradul de căpitan;
-    slt. Daniel Iftode, ofiţer în cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni, la gradul de locotenent.

Începând de astăzi, inspectoratul mai are încă un maistru militar clasa a III-a, un plutonier adjutant şef, 3 plutonieri adjutanţi, 37 de plutonieri majori şi 68 de plutonieri.

Cu această ocazie, inspectorul şef al I.S.U. Botoşani Botoşani le-a cerut subordonaţilor să lucreze, în continuare, în echipă, să de-a dovadă de onestitate, modestie şi responsabilitate. „Avansarea în grad, în funcţie, sunt elemente definitorii pentru militari. Sunt momente de bucurie şi satisfacţie pentru că avansările dau recunoaştere muncii noastre. Inspectoratul este puternic când ştim să lucrăm în echipă. Vă cer dumneavoastră, tuturor, să ţineţi în mod deosebit la acest principiu, al lucrului în echipă, dar şi al respectului faţă de colegul de lângă voi. E foarte important ca fiecare dintre noi să fie respectat pentru ceea ce face. Şi noi suntem oameni şi avem nevoie de respect, de recunoaşterea muncii. Suntem un colectiv puternic”, le-a transmis colonel Radu Anton, subordonaţilor. (DorohoiNews.ro)

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web