Dorohoi News Logo

Se asfaltează sensul giratoriu din Municipiul Dorohoi

Dorohoi asfaltare

Joi, începând cu ora 9:00, traficul din Municipiul Dorohoi a fost redirecţionat pentru a se putea da start lucrărilor de modernizare a sensului giratoriu. Întrucât acesta a rămas nemodificat în urma lucrărilor întreprinse pentru îmbunătaţirea aspectului şi imaginii intersecţiei din oraş, acum a venit timpul ca el să fie asfaltat.

În această zonă se vor executa operaţiuni nu de pavelare așa cum s-a vehiculat până acum, ci de asfaltare. Pentru ca activităţile să se desfăşoare în linişte au fost amplasate semne de ocolire, traficul fiind redirecționat, pentru cât timp nu se ştie exact, însă cel mai probabil maşinile din oraş vor trebui să circule în acest mod până la finalizarea lucrărilor. Precizăm că durata acestora nu a fost încă delimitată, dar autorităţile locale ne-au asigurat că se face tot posibilul pentru ca traficul să fie reluat în condiţii normale cât mai curând.
 
Conform declaraţiilor ofiţerilor de la circulaţie: „În momentul de faţă este aşteptată venirea utilajelor specifice pentru a se putea începe lucrările. Vor veni maşini şi muncitori care se vor ocupa de proiect, iar traficul va fi redirecţionat până la terminarea lucrarilor. Nu se ştie dacă acestea vor fi finalizate astăzi”. (DorohoiNews.ro, Adriana D.)


Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web