Dorohoi News Logo

Tânăr mort prin electrocutare

ambulanta

Un tânăr din comuna Brăeşti, în vârstă de 18 ani s-a electrocutat în timp ce era la locul de muncă. Accidentul s-a produs marţi, 9 august, când Dragoş Lungu a fost descoperit zăcând la pământ într-una din încăperile în care lucra. A fost transportat la Spitalul Municipal din Dorohoi, aici fiind adus de familie, a ajuns la ora 19:00. Medicii au efectuat manevre de resuscitare, dar acestea s-au dovedit inutile.

„ Ieri seară s-au prezentat aparţinătorii, familia cu băiatul, Lungu Dragoş din Brăeşti.  S-au întreprins manevre de resuscitare, dar s-a constatat stop cardio-respirator”, ne-a declarat, Lăcrămioara Paraschivei, asistent medical, secţia interne.

Conform unor surse, băiatul ar fi lucrat la nişte patroni al unui bar-discotecă din Brăeşti, însă nu lucra cu carte de muncă, ci la negru.  Familia băiatului este decisă să afle ce s-a întâmplat concret cu acesta.  Cel mai probabil poliţia va efectua cercetări pentru a vedea cum a murit tânărul.

În legătură cu situaţia tânărului şi cu ce se mai putea face pentru el, managerul Spitalului, Valerian Andrieş a declarat: „Manevrele de resuscitare nu aveau cum să funcţioneze pentru că acesta era deja decedat”. (DorohoiNews.ro, Adriana D.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web