Dorohoi News Logo

Înscrie-te la activităţile desfăşurate la terenul de tenis de la Dealu Mare

tenis Dorohoi

La Dealul Mare în cadrul bazei sportive deţinute de familia Irimescu îşi desfăşoară activitatea un club de tenis afiliat la Federaţia Română de Tenis, intitulat "Tenis Club 2008", acesta fiind şi anul înfiinţării. Aici, sub îndrumarea antrenorului Alupului Marius, toţi tinerii care doresc să înveţe tenis pot veni şi se pot înscrie.

Terenul dispune de toate facilităţile necesare şi este deschis şi publicului larg. Programul este de la ora 08:00 la ora 24:00, iar la nivel de tarife, situaţia stă în felul următor: pentru a închiria terenul o ora, te costă 10 lei, pentru închirierea terenului de tenis în nocturnă, tariful este de 20 de lei ora, pentru închiriat rachetă- tenis, 2.5 lei ora, iar pentru terenul de antrenament la perete costul este 0, acest serviciu fiind oferit gratuit. Accesul pe terenul de sport se face doar cu încălţămintea adecvată, respectiv pantofi de sport.

Cu privire la activităţile întreprinse de club, Mirela Irimescu, propietara bazei sportive de la Dealu Mare ne-a declarat: "Eu ca organizator şi ca propietar de bază sportivă, am avut mereu drept intenţie promovarea şi dezvoltarea sportului de masă în oraşul Dorohoi. Noi tot timpul facem înscrieri, numai că la noi nu prea există, aşa cum se întâmplă în oraşele mari, o cultură pentru tenisul de câmp. Neavând niciun istoric, copiii pasionaţi de acest sport au nevoie de foarte mult sprijin şi suport din partea părinţilor. Este necesar ca ei să fie îndrumaţi spre mişcare. Dacă există dorinţă avem şi rezultate. La club la noi există un băieţel, Sabin Chiorăscu care a înregistrat succes în acest domeniu, fiind susţinut de familia sa". (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web