Dorohoi News Logo

Dorohoi: Aleea Caisului va fi reabilitată

caisului

Locatarii blocurilor pe de Aleea Caisului din Dorohoi au fost iniţial anunţaţi de municipalitate să îşi parcheze vehiculele în perioada 17-19 august, de la ora 12:00 până la ora 18:00 în alte spaţii decât cele din faţa blocului pentru a se putea derula în ordine lucrările de asfaltare pe care le aveau de executat oamenii de la Primărie.

Administraţia publică locală a avut intenţia de a asfalta, însă din cauza implementării proiectului de reabilitare, canalizare şi asfaltare lucrările au fost sistate. Nu se mai pot face investiţii una peste alta având în vedere că deja a început licitaţia pentru proiectele de reabilitare. Ar fi o risipă de bani în acest caz pentru că s-ar suprapune proiectele.

Locatarii de pe această stradă s-au declarat nemulţumiţi de amânare, însă majoritatea sunt capabili să accepte un compromis cu scopul  de a obţine rezultatul mult sperat, asfaltarea.

„Dacă se vor ţine de cuvânt şi vor asflata va fi bine. Numai uitaţi-vă cum arată, ceva trebuie făcut, dacă au reablitat pe Păcii să o facă şi aici”, ne-a declarat Alexie E. sau „Dacă nu rezolvă strada asta, nici nu vreau să vorbesc cu nimeni. Stăm aici de peste 30 de ani şi mereu aşa a fost. Nu mă interesează alte măsuri, au promis că fac strada să o facă, altceva nu mă priveşte.  Ne omoară praful şi în gură am! Vreau să vad ca se face ceva!”, a adăugat un alt locatar, Rotaru A.

În legătură cu această problemă edilul oraşului, Dorin Alexandrescu ne-a declarat:” S-au dat drumul  procedurilor de licitaţie şi dacă totul va decurge normal, mă refer aici să nu avem parte de contestaţii, lucrările de reabilitare a străzii Caisului, Calea Plevnei şi alte străzi adiacente vor începe în această toamnă. Sper că cetăţenii din această zonă să fie alături de noi şi să aibă încredere în administraţia publică locală, vom rezolva problema şi se va face asfaltarea”. (DorohoiNew.ro, Adriana D.)

 

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web