Dorohoi News Logo

Casa de Cultură Dorohoi: Pregătire și Siguranță la foc FOTO - VIDEO

instruire

Cursuri în domeniul situaţiilor de urgenţă efectuată de I.S.U. Botoşani cu Şefii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă.
            
La Casa de cultură a municipiului Dorohoi, astăzi 25.08.2011, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă N. Iorga al judeţului Botoşani, inspecţia de prevenire, a desfăşurat cu Şefii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă, un instructaj care a avut ca obiectiv creşterea nivelului de pregătire şi îndrumare activă a personalului  serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă, pentru a acţiona cu operativitate şi profesionalism pe linia monitorizării şi gestionării tuturor situaţiilor de urgenţă generate de riscurile specifice domeniului de responsabilitate şi  desfăşurarea de activităţi preventive specifice.

“ Însuşirea de către populaţia neîncadrată în muncă a semnalelor de înştiinţare-alarmare, precum şi a procedurilor specifice pentru protecţia proprie, a semenilor, bunurilor materiale, valorilor spirituale, factorilor de mediu şi animalelor în cazul producerii unor situaţii de urgenţă, pregătirea şi desfăşurarea unor acţiuni specifice sub egida „2011-Anul  internaţional al pădurilor” şi „2011- Anul european al voluntariatului ”, precum şi derularea Campaniei Naţionale de prevenire a incendiilor „O casă sigură, o viaţă în plus, sunt scopuri ale acestor întâlniri, care vor continua până la sfârşitul săptămânii” a declarat lt. colonel Radu ŢIPIŞCĂ, inspecţia de prevenire, ISU Botoşani. (DorohoiNews.ro)



Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web