Dorohoi News Logo

O oală cu mâncare în flăcări, provoacă tensiuni într-o scară de bloc

Dorohoi incendiu

Duminică în jurul orei 18:30, pompierii au fost solicitați printr-un apel la 112, pentru a intervenii la stingerea unui incendiu la un apartament situat la etajul patru, în blocul F10 din B-dul Victoriei. La fața locului s-au deplasat pompierii dorohoieni cu o autospecială, unde au fost întâmpinați de locatarii furioși pe un vecin care le tot provoacă probleme. Ajunși la fața locului pompierii au constatat că incendiul fiind de proporții mici a fost stins.

„Ne-am săurat de comportamentul neadecvat al acestui vecin, care nu este la prima faptă de acest gen, și după cum se poate observa în apartament, acesta trăiește în condiții mizere care crează discomfort tuturor locatarilor din acest bloc”, a declarat un locatar nemulțumit.

La fața locului a sosit și poliția care a încheiat un proces verbal de constatare a celor întâmplate. Din cercetările făcute la fața locului, reiese că Victor Danilă, proprietarul apartamentului 23 din blocul sus menționat, a lăsat nesupravegheată o oală cu mâncare pe un reșou, care la un moment dat a luat foc provocând aprinderea unui covor care se afla în imediata apropiere.

„Am pus pe reșou să pregătesc ceva de mâncare, dar luându-mă cu alte treburi am uitat să mai verific ce se întâmplă la bucătărie, acest lucru a dus la provocarea acestui mic incendiu”, a declarat Victor Danilă proprietarul apartamentului cu pricina. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)


Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web