Dorohoi News Logo

Dorohoi: Primăria nevoită să amplaseze ghivece la trecerile de pietoni de pe Bulevardul Victoriei

trecere de pietoni3

Din cauza faptului că mulţi şoferi dorohoieni nu respectă regulile de circulaţie şi din cauza faptului că mulţi dintre aceştia şi-au făcut un obicei din a-şi întoarce maşina pe la trecerile de pietoni de de Bulevardul Victoriei din Dorohoi, municipalitatea a luat măsuri.

Mulţi şoferi pentru a evita să înconjoare rondul de sus, din faţa fostei unităţi militare au ales să îşi facă propriul drum şi să o ia pe scurtătură, respectiv să treacă pe trecerile de pietoni pentru a ajunge în parcare sau pentru a întoarce mai repede.

Din dorinţa de a stopa fenomenul autorităţile locale au amplasat ghivece la trecerile de pietoni de pe Bulevard. Aceste măsuri implementate de municipalitate au scopul de a stopa acest comportament incorect al şoferilor.

Cu privire la ce se întâmplă şi la această nouă practică a șoferilor dorohoieni, primarul oraşului, ing. Dorin Alexandrescu ne-a declarat:

„Am fost nevoiţi să luăm aceste măsuri pentru a pune stop practicilor de acest gen. Pe această cale fac un apel către toți prticipanții la trafic şi îi îndemn să respecte regulile de circulaţie. Numai respectându-ne reciproc putem asigura bunul mers al lucrurilor, iar pietonii trebuie respectaţi şi trebuie să le asigurăm toată siguranţa şi tot confortul care li se cuvine de drept.” (DorohoiNews.ro, Adriana D.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web