Dorohoi News Logo

Comuna Ibănești mulțumește Consiliului Județean Botoșani pentru rectificarea bugetară votată

RomicaMagopet

Primarul comunei Ibanesti – ing. Romica Magopet, in numele tuturor locuitorilor comunei Ibanesti,  multumeste atat presedintelui Consiliului Judetean –  d-lui Mihai Tabuleac cat si tuturor consilierilor  judeteni pentru receptivitatea, bunavointa si intelegerea de care au dat dovada cu privire la solutionarea  problemelor aparute in urma distrugerii podului situat pe DC 81.
   
Datorita ploilor abundente cazute in perioada  02.08.2011– 03.08.2011, podul situat pe DC 81 a fost  distrus in totalitate fiind blocata circulatia intre satele Dumbravita si Ibanesti.
   
La solicitarea primarului comunei Ibanesti, atat presedintele Consiliului Judetean cat si consilierii judeteni au inteles importanta remedierii acestor probleme, respectiv refacerea podului, fiind de acord, in unanimitate, cu alocarea sumei de 200 000 lei. Prin votul lor, consilierii judeteni au raspuns pozitiv la nevoile comunitatii ibanestene, pentru intrarea in normalitate a situatiei, prin reluarea accesului   pe DC 81.
Problema  creata este de necesitate publica. Votul politic la nivelul Consiliului Judetean a aratat  responsabilitate si nu a dezamagit asteptarile locuitorilor comunei Ibanesti. Problemele cu care  ne  confruntam le putem rezolva prin vointa politica.

Va multumim!
Primarul comunei Ibanesti
Ing. ROMICA MAGOPET

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web