Dorohoi News Logo

Dorohoi: Spitalul Municipal a scos la licitaţie proiectul de pavelare a curţii interioare

alerian Andries01

Spitalul Municipal din Dorohoi a scos la licitaţie în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) amenajarea curţii interioare. Pâna nu demult, conducerea spitalului a aşteptat un răspuns pozitiv din partea firmei sucevene Symmetrica, cea care a executat lucrările pe Bulvardul Victoriei, cu speranţa că aceeaşi firmă s-ar putea ocupa şi de pavelarea curţii interioare a instituţiei sanitare din oraş, însă răspunsul a fost negativ.

Prin scoaterea proiectul la licitație în PEAD, spitalul urmăreşte să asigure pavelarea curţii, amenajarea unei  parcări în spaţiul de lângă Blocul de Interne şi decongestionarea curţii interioare de maşini. Conform conducerii spitalului costurile acestui proiect se vor ridica la 2,8 miliarde de lei, din care 490 de milioane vor fi asigurate de Primăria Municipiului Dorohoi, iar restul până la suma sus-menţionată va fi asigurat din fondurile proprii ale spitalului.

„Am scos pe SEAP amenajarea curţii spitalului prin pavelare ţinând cont că nu am reuşit asta până acum şi am tot aşteptat ca firma care a realizat şi lucrările pe bulevard să efectueze lucrările şi la noi, dar nu a fost posibil din câte am înţeles de la Primărie. În acest context ne-am hotărât să folosim  cele 490 de milioane pe care ni le-a oferit Primăria plus restul banilor noştri, până la 2,8 miliarde; atât avem posibil la nivel de resurse financiare ale instituţiei pentru a face ce ne-am propus. Acesta este unul din proiectele pe care le vom face în această toamnă după ce se vor încheia procedurile legale de achiziţie”, ne-a declarat managerul spitalului,Valerian Andrieş. (DorohoiNews.ro, Adriana D.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web