Dorohoi News Logo

Luna august a fost o lună a iubirii pentru dorohoieni

casatorie

În plină criză luna august a fost o lună benefică pentru oraşul Dorohoi. De ce? Pentru că iubirea, se pare că a invadat micul nostru municipiu; mulţi tineri dorohoieni, unii veniţi din străinătate, alţii autohtoni  s-au hotărât să îşi unească destinele şi să păşească într-o nouă viaţă.
 
53 de cupluri curajoase s-au avântat într-o astfel de aventură. Dacă stăm să ne gândim că 106 persoane au făcut acest pas, atunci observăm că numărul este foarte mare pentru un oraş mic şi instabil din punct de vedere financiar, iar dacă luăm în considerare şi că de la an la an, procentul celor care hotărăsc să se cunune scade, atunci conştientizăm că măcar la acest capitol stăm bine.

„Majoritatea ceremoniilor s-au efectuat la noi, în sediul Stării Civile din Dorohoi, însă unele s-au făcut şi la biserică. A fost o lună plină, dar ca în fiecare an, în această perioadă înregistrăm cele mai multe cereri pentru oficierea de căsătorii”, ne-a declarat Greta Lora Lazariuc, ofiţerul delagat de Stare Civilă din oraş. Pe lângă noile cupluri, luna august a mai adus ceva: 84 de bebeluşi dorohoieni. Tot în această perioadă au decedat 19 persoane şi un cuplu a hotărât să pună capăt mariajului. (DorohoiNews.ro, Adriana D.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web