Dorohoi News Logo

Corpul secundar al Colegiului Național Grigore Ghica se mută într-un local nou

Colegiul Național Grigore Ghica

În urma solicitărilor repetate trimise de conducerea Colegiului Național „Grigore Ghica” către Primăria Municipiului cu privire la starea deplorabilă în care se găsește corpul secundar al liceului s-a ajuns în final la un consens cu efecte benefice pentru elevii care până nu demult erau nevoiți să suporte frigul și condițiile insalubre.

În sedința ordinară de luna aceasta președintele Consiliului Județean, Mihai Țâbuleac are pe masă un proiect de hotărâre, care vizează să transforme atât etajele I și II, cât și terenul de sport de la fosta Școală Specială din Dorohoi în spații care să intre în administrarea C.N „Grigore Ghica”.
Această măsură va aduce liniște în tabăra profesorilor, a părinților și a primăriei. Mulți dintre părinții care au copii ce urmează cursurile la Ghica erau nemulțumiți de modul în care se desfășurau orele la localul de jos, așa că această măsură este mai mult decât binevenită.

În ceea ce privește corpul vechi, conducerea Consiliului Județean și-a arătat disponibilitatea de a sprijini Primăria Dorohoi în procesul de identificare al unor surse de finanțare pentru reabilitarea aferentă.
Pregătirele pentru mutarea elevilor de la C.N „Grigore Ghica” sunt în toi și din câte se pare elevii vor debuta anul acesta într-o nouă „casă”. (DorohoiNews.ro, Adriana D.)


Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web