Dorohoi News Logo

Zilele Oraşului: În curând se va decide suma alocată pentru organizare

Zilele-Municipiului-Dorohoi

În şedinţa extraordinară a Consiliului Local din această lună se va dezbate bugetul pe care municipalitatea îl va acorda pentru organizarea Zilelor Oraşului. Suma vehiculată anul acesta este cuprinsă între 500 şi 600 milioane de lei. Pe lângă evenimentele de natură culturală care vor fi asigurate de conducerea Casei Municipale de Cultură care va desfăşura o serie de concursuri pe teme de istorie, poezie şi pictură şi desen, Primăria îşi doreşte să pună în aplicare un plan ambiţios.

Conform celor care se ocupă de organizare, între 30 spetembrie şi 2 octombrie, oraşul Dorohoi va avea parte de concerte la care vor participa trupe din ţară. Pentru a nu uita că muzica tradiţională este vie la activitate vor partcipa interpreţi de muzică populară, ansamblul dorohoian „Mugurelul", dar şi interpreţi de muzică uşoară tot din Dorohoi.

„Vom încerca să facem ce putem cu bugetul pe care îl avem. Deocamdată suma este cuprinsă între 500-600 milioane de lei, însă noi sperăm să obţinem încă pe atât din sponsorizări. Am de gând să pun în valoare cât mai multe locuri din oraş, ne gândim să facem ceva şi la sala de sport din Plevna, pe care nu am avut ocazia să o deschidem oficial, să facem ceva şi pe bulevard şi să avem şi un specatacol pe scenă. Legat de acesta, nu ştiu să vă dau nume, acum încercăm să aflăm ce vrea publicul dorohoian şi să vedem dacă îi putem satisface dorinţa", ne-a declarat primarului Dorin Alexandrescu. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web