Dorohoi News Logo

Galeria FCM Dorohoi face un apel către suporterii adevăraţi

dorohoi galerie

Mâine, 16 septembrie la Suceava va avea loc a cincea etapă a ligii a treia la fotbal. În cadrul acesteia, echipa locală, FCM Dorohoi se va întâlni cu ACS Sporting Suceava de la ora 17:00. Ca de fiecare dată galeria dorohoiană ar trebui să însoţească deplasarea jucătorilor, însă de data aceasta Primăria Municipiul nu mai poate asigura suportul financiar necesar pentru transport. Din cauza evoluţiei slabe a echipei şi din cauza suporterilor care au devenit din ce în ce mai puţin interesaţi de echipă, galeria trebuie să îşi plătească singură deplasarea.

Toţi cei care îşi doresc să fie alături de FCM Dorohoi sunt aşteptaţi în faţa sediului Casei Municipale de Cultură până joi, ora 16:30 pentru înscrieri. Liderul suporterilor, Nicu Anton a discutat deja cu un transportator local care contra sumei de 10 lei de persoană (drum dus-întors) va pune la dispoziţia galeriei un autocar cu 40 de locuri.

Cu privire la eveniment şi la situaţia galeriei, Nicu Anton ne-a declarat: „Galeria va sprijini în continuare echipa. Vom încerca să fim alături de ea, aşa cum am promis şi la bine şi la rău. De aceea îi invit pe toţi suporterii adevăraţi să vină la meciul echipei cu Sporting. Eu consider că, dragostea faţă de echipă şi faţă de fotbal nu trebuie remunerată în niciun fel. Deplasarea se va face în mod organizat, iar cei care îşi doresc să participe trebuie să dea dovadă şi de un comportament frumos, adecvat, fără ieşiri necontrolate. La Suceava vom fi aşteptaţi de jandarmi, deci la nivel de securitate nu există niciun risc. Precizez că intrarea pe stadion se va face cu galeria, iar suporterii nu vor trebui să plătească bilet. Mulţumim primăriei pentru sprijinul acordat până acum, iar noi ne continuăm drumul aşa cum l-am început". (DorohoiNews.ro, Adriana D.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web